Product

Duizenden vooraanstaande orthopedische klinieken, trainers en fysiotherapeuten kiezen voor Game Ready voor het behandelen van blessures. Ook sportprogramma’s op middelbare scholen en vervolgopleidingen en teams in bijna elke tak van sport kiezen voor Game Ready, zoals de Amerikaanse NFL, NBA en NHL
Organisaties zoals de U.S. Soccer Federation, het Olympisch comité van de Verenigde Staten en de strijdkrachten, waaronder de U.S Army Special Operations en de U.S. Navy Seals, vertrouwen ook op Game Ready.

Waarom Game Ready?

Artsen

Van de schouders tot de enkels, het Game Ready-systeem is eenvoudig toe te passen bij het behandelen van verschillende soorten spier- pees- en botletsel en bij postoperatieve revalidatie. De cyclische compressie en regelbare koudetherapie hebben ervoor gezorgd dat het Game Ready-systeem in de USA de norm is geworden voor het postoperatief behandelen van orthopedische patiënten. Het systeem biedt een compleet assortiment eenvoudig te gebruiken lichtgewicht bandages, zoals de CPM ( Continue Passieve Mobilisatie – Kinetec ) -compatibele flexibele kniebandage. Dat geeft perifere compressie, terwijl de patiënt de knie volledig kan buigen.

Fysiotherapeuten

Game Ready is een apparaat dat u in uw praktijk kunt gebruiken -en als aanvulling op uw fysiotherapieprotocollen. Daarmee kunt u uw patiënten optimale zorg bieden. Met Game Ready kunt u zelfs de gecompliceerde onderdelen van het RICE-principe eenvoudig toepassen. Game Ready is een draagbare bedieningseenheid waarmee u de instellingen voor pneumatische compressie, temperatuur en tijd kunt aanpassen door slechts enkele knoppen in te drukken. Omdat Game Ready zo comfortabel is voor de patiënt, komt deze ook terug voor meerdere behandelingen.

Trainers

Game Ready biedt een handig, comfortabel en draagbaar hulpmiddel, dat u overal kunt gebruiken voor behandelingen in de kleedkamer, op het veld of onderweg. Het systeem onderscheidt zich van traditionele behandelmethodes als ijskompressen of eenvoudig circulerende ijswater eenheden. Het Game Ready-systeem laat doorlopend water circuleren door de flexibele bandage, waardoor de bandage tijdens de gehele behandeling koud blijft. Dankzij de regelbare compressie- en temperatuurinstellingen en de tijdfunctie kunt u de behandelingen afstemmen op de individuele behoeften van elke sporter.